Chantal

Psychosociaal Therapeut | Therapeut | ACT therapeut | counselor in Nieuw Vennep en Hoofddorp

Ik ben Chantal Magdelijns. 52 jaar, geregistreerd psychosociaal therapeut. Ik heb een praktijk in Nieuw Vennep Heemstede en Hoofddorp. Na heel wat jaren te hebben gewerkt bij de overheid heb ik een aantal jaren geleden besloten om het roer om te gooien en te doen waar ik energie en voldoening van krijg op werkgebied.

Vol enthousiasme ben ik begonnen aan de HBO opleiding psychosociaal therapeut/ counselor. Tijdens mijn opleiding heb ik mij mogen verdiepen in de praktische psychologie, klinische psychologie, sociale psychologie en heb ik medische kennis gehad. Na deze opleiding te hebben afgerond kon ik echt het roer omgooien en ben ik mijn eigen praktijk gestart.

Moniek

Over mij

Na het afronden van mijn studie ben ik veel energie blijven steken in mijn ontwikkeling. Daarom heb ik ervoor gekozen mij te specialiseren in ACT (Acceptance and Commitment therapy), Oplossingsgerichte therapie, Positieve psychologie en PICS en PICS-F. Ik heb gewerkt als online- therapeut bij stichting ES . Tijdens Corona heb ik veel gesprekken online gevoerd. Hierbij was de ervaring die ik heb opgedaan bij ES onmisbaar. Verder heb ik als ACT- trainer bij Stresswise gewerkt.

Naast mijn praktijk begeleid ik als vrijwilliger mensen met kanker bij Adamas. Dit is een inloophuis voor mensen die getroffen zijn door kanker. Ik vind het belangrijk om op deze manier bij te dragen aan het welzijn van mensen die geraakt zijn door kanker. Ik ben empathisch en oplossingsgericht. Voor mij betekent hulpverlenen inzicht geven, ondersteunen en motiveren, zodat jij beter met je problemen om kunt gaan. Ik hoop dat jij na elk gesprek met mij een stukje lichter weggaat.

 

Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Een psychosociaal therapeut begeleidt mensen die met zichzelf, op het werk of in relatie met andere mensen problemen ervaren. Je kunt bij mij terecht als je klachten hebt zoals:

Werk- of studieproblemen

Relatieproblemen

Lichamelijke (spannings-)klachten

Problemen in contacten met vrienden en familie

Seksuele problemen

Opvoedingsproblemen

Terugkerende problematische gedragspatronen.

Herken je jezelf in een van deze aspecten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Je bent van harte welkom om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet.

Ik bied de volgende therapievormen aan

Acceptance and commitment therapy

Cognitieve gedragstherapie

Oplossingsgerichte therapie

Online therapie

Ik heb de volgende opleidingen genoten

HBO psychosociaal therapeut/ counselor 2015-2020

Gespreksmethodiek 2016

Klinische psychologie 2019

Sociale psychologie 2019

Medische Basiskennis 2020

Mijn Positieve gezondheid 2021

ACT (Acceptance and Commitment therapy) 2020

PICS en PICS_F 2021

Basis Psychosociale oncologie 2021

Gedragsverandering 2022

Dwang 2022

Hechting en relaties 2023

Ik ben aangesloten bij

NFG
RBCZ
ACBS

Tarieven

Het eerste (kennismaking/intake) gesprek is telefonisch en is kosteloos.
De volgende gesprekken: 60 minuten € 85,-
Het is mogelijk om de gesprekken ook online te voeren(via een beveiligde verbinding). Afspraken in de avonduren tot 21.00 en zaterdag van 9.00 uur tot 12.00 is mogelijk.

Wachtlijst

Nee, je kunt meestal binnen 2 weken terecht

Wie kan ik helpen

V.a. 18 jaar oud

Stuur mij een bericht