Debby

Psychosociaal therapeut in Schagen

Mijn werkwijze: Je zult bij mij geen kant en klare oplossingen krijgen. Uitspraken als: “Je moet het gewoon leren loslaten” of “Het wordt tijd dat je voor jezelf kiest.” vind ik best leuk voor op een tegeltje of aan de koffietafel, maar past niet in mijn manier van werken als therapeut.

Ik benoem wat ik zie en doe dit op een open, warme en respectvolle manier. Ook humor is een belangrijk onderdeel van wie ik ben en dus ook hoe ik met jou aan de slag ga. Er wordt regelmatig flink gelachen.  Want zonder te bagataliseren, kunnen we ook met luchtigheid kijken naar onze worstelingen.

Dit geeft ruimte en helpt om met een andere blik te kijken naar ons eigen handelen. Dit moet wel bij je passen! 

Moniek

Over mij

Voor mij zit de uitdaging in het samen met jou op zoek te gaan naar waar jouw valkuilen liggen en hoe je op een andere manier kunt gaan kijken naar de moeilijkheden waar je tegen aan loopt. Maar ook waar jij goed in bent en op welke manier je dit kunt uitbouwen, voor je laten werken. Hiervoor gebruik ik de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren opgedaan heb op het gebied van verschillende therapeutische benaderingen.

Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

Perfectionisme

Gebrek aan zelfvertrouwen

Somber zijn, neerslachtigheid

Futloos, weinig energie

Herken je jezelf in een van deze aspecten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Je bent van harte welkom om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet.

Ik bied de volgende therapievormen aan

‘One size fits all’ geloof ik niet in. Ik heb mij de afgelopen jaren verdiept in verschillende therapeutische interventies en methodieken. Waaronder ACT (acceptance & commitment therapie), CGT, REBT e.a. Die letters zijn niet zo interessant. Samen met jou kijk ik naar wat wel en niet voor je werkt en waar jij behoefte aan hebt.

Ik heb de volgende opleidingen genoten

HBO psychosociaal counselor 2013-2017

ACT 2016

En diverse na-bijscholingen

Ik ben aangesloten bij

NFG

Tarieven

De kennismaking is kosteloos en vrijblijvend.
Consult: €80,00 per uur

Wachtlijst

Nee

Wie kan ik helpen

V.a. 18 jaar oud

Stuur mij een bericht