Leone

Psychosociaal Therapeut | ACT therapeut | EMDR therapeut in Delft

Hallo, ik ben ik Leone Wevers. In 2014 ben ik als psychosociaal therapeut mijn praktijk in Delft gestart. Mensen ondersteunen en begeleiden is de leidraad in mijn leven. Vanuit mijn opleiding tot Psychosociaal Therapeut, maar ook vanuit eigen ervaring weet ik dat je balans in je leven (terug) kan krijgen. Dit is iets wat ik jou ook gun.

Moniek

Over mij

Om mensen op professionele wijze te kunnen begeleiden heb ik eerst Klinische Psychologie gestudeerd. Daarna heb ik Psychologie & Communicatie – vakrichting Psychosociaal Counselor & Therapie – gestudeerd. Uit balans raken kan verschillende oorzaken hebben, soms weet je waardoor het komt en soms weet je dat niet. Therapie geeft veel nieuwe inzichten, over jezelf en over hoe om te gaan met situaties die je moeilijk vindt, inzichten die jou helpen. Door onze gesprekken en de oefeningen die we doen, komt de gewenste verandering tot stand.

Bij ons eerste gesprek kijken we waar je tegenaan loopt, samen bepalen we waar jij antwoord op wil hebben. Op een laagdrempelige, persoonlijk en effectieve manier gaan we hiermee aan de slag.  Referentie van een client: Leone kan heel goed luisteren en verbanden leggen en houdt je een spiegel voor zodat je zelf tot de inzichten komt. Ze heeft veel oefeningen om thuis te doen zodat je werkelijk een gedragsverandering kunt realiseren. Bovendien is ze een erg prettig persoon om mee te praten en om je hart bij te luchten.

Interesse in een gesprek? Stuur mij dan een bericht. Je bent van harte welkom!

 

Met welke hulpvragen kan ik jou o.a. helpen

 

Vastgelopen

Overbelasting

Persoonlijke ontwikkeling

Relatie vraagstukken

Somberheid

Hoogsensitiviteit

Herken je jezelf in een van deze aspecten? Neem dan contact op voor een vrijblijvende kennismaking. Je bent van harte welkom om te onderzoeken wat de mogelijkheden zijn.

Wellicht staat jouw vraag er niet tussen. Kans is groot dat ik je wel kan helpen, ik zie graag je bericht tegemoet.

Ik bied de volgende therapievormen aan

Cognitieve therapie

ACT

Hoogsensitiviteit

Online therapie

Ik heb de volgende opleidingen genoten

Klinische psychologie

ACT opleiding

Burn out opleiding

HBO psychologie & communicatie

Systeemtherapie

Ik ben aangesloten bij

NFG
RBCZ

Tarieven

€ 95,00 per consult – ruim 60 minuten
Avondsessie is mogelijk (+ euro € 10,00) 

Wachtlijst

Nee

Wie kan ik helpen

V.a. 18 jaar oud

Stuur mij een bericht